Loading

Cart is empty!

Please add some product!

shape_2 1
autodrom-1
60 lei

Cantitatea minima pentru o comanda este de 200 bucati. Personalizarea placutei va fi discutata dupa ce comanda a fost efectuata sau contactati-ne in prealabil pentru detalii.

Dimeniune totala: 526 mm x 120 mm;

Material: ABS;

Culoare: poate fi personalizat conform cerintelor dvs.;

Rezistenta sporita la chimicale, lovituri si factori de mediu;

Suport premium pentru numere auto, cu posibilitatea de personalizare conform cerintelor dvs. Cantitatea minima pentru o comanda este de 200 bucati. Personalizarea placutei va fi discutata dupa ce comanda a fost efectuata sau contactati-ne in prealabil pentru detalii. Acordam o mare atentie detaliilor si contextului auto a ceea ce facem. Pentru placerea dumneavoastra, pe spatele cadrului am plasat grafice ale celor mai faimoase piste de curse din Europa, iar in interiorul acesteia exista un citat celebru al unui sofer remarcabil – Mario Andretti. Desigur, nu le veti vedea dupa instalarea placii si nu au nicio semnificatie practica – sunt acolo doar pentru a va arata ca iubim masinile si inventarea de noi gadget-uri ne face o mare placere.

autodrom-2Marime suport

Potrivit pentru montarea placutei de inmatriculare din metal 520 mm x 110 mm (dimensiune standard UE). Dimensiunile totale ale cadrului sunt 526 mm x 120 mm.

Material suport

Baza – polipropilena. Banda de blocare – ABS. Robust si rezistent la zgarieturi. Folosim aditivi de finisare de inalta calitate care protejeaza materialul de fotodegradare.

Finisaj suport

Baza – luciu. Banda de blocare – luciu ridicat. Produs ce poate fi personalizat la cerere.

Tehnologie

Durabil si rezistent la intemperii si la substantele chimice utilizate in spalatoriile auto.

Instalare suport

Cadrul este format din doua parti, care sunt conectate prin incuietori. Produsul este livrat cu suruburi de prindere.

Mod ambalare

Ambalaj special din carton cu sigla Alti Giri, care asigura un set de rame pentru transport. Le-am dezvoltat special pentru acest proiect.

autodrom-3

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Autodrom”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *