Loading

Cart is empty!

Please add some product!

Politica de retur

  • Home
  • Politica de retur
shape_2 1

Conform legislatiei din Romania puteti returna produsele cumparate in termen de 14 zile calendaristice de la cumpararea lor. Produsul trebuie returnat, in ambalajul original, cu toate componentele, accesoriile si documentele de care dispune si cu care a fost expediat de depozitul nostru. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului. Costul de transport pentru returnarea produsului este suportat de catre cumparator. In cazul in care returnarea se face din cauza unor defecte de fabricatie sau deteriorari in timpul transportului va rugam sa ne contactati in maxim 24 de ore de la primirea coletului.

Perioada de retur de 14 zile nu este valabilă în cazul tuturor produselor. Spre exemplu suporturile pentru numere care sunt realizate la comanda ( taiate, personalizate si realizate de echipa noastra la cererea clientului ). Produsele fabricate la comandă sau personalizate în mod clar nu se pot returna!

Odata trimise retur, produsele vor fi verificate in vederea acceptarii lor. Restituirea banilor se va face in contul bancar transmis de dumneavoastra, intr-un interval de 7-14 zile calendaristice de la data sosirii produselor in depozit.

Pentru a initia o cerere de retur, va rugam sa folositi formularul de retur – CLICK AICI
Va multumim!